Over ons

Ervaring & Expertise

Als advocatenkantoor in Leuven is maxius al meer dan 25 jaar een gevestigde waarde. We behandelen zowel nationale juridische dossiers, als internationale cases met een Belgische link. Als multidisciplinair team van gedreven advocaten en bemiddelaars werken we nauw samen om elkaars expertise te versterken. We hebben voor elke zaak de juiste knowhow in huis. 

“Al onze medewerkers zijn gespecialiseerd in één of meerdere rechtsdomeinen en zij staan voor u klaar als één hecht dynamisch team.”

Professioneel & Persoonlijk

Elke juridische vraag of uitdaging komt met een persoonlijk verhaal. Bij maxius advocaten ontvangen we u in alle discretie en vertrouwen. U schuift aan tafel voor onze ijzersterke combinatie van correct juridisch advies met een menselijke aanpak. Voor elk dossier stellen we een kernteam van experts samen waardoor we een snelle, correcte en efficiënte opvolging kunnen garanderen. 

 “Voor veel mensen is de stap naar een advocaat vaak heel groot. Dankzij onze persoonlijke aanpak krijgt iedereen de bijstand waar hij nood aan heeft.”

Visie & Vernieuwing

maxius houdt de vinger aan de pols wat betreft nieuwe wetgeving en verwachte wetswijzigingen. We nemen actief deel aan gespecialiseerde seminaries en symposia. maxius trekt ook duidelijk de digitale kaart en beschermt uw privacy. Met een blik op de toekomst willen we in de eerste plaats een stabiele partner zijn die juridische ondersteuning van topkwaliteit biedt aan particulieren, bedrijven, verenigingen en overheidsinstanties.

 “Luisteren, bestuderen, adviseren, bemiddelen of procederen? In overleg met onze cliënt bepalen we het juiste traject.”

Advocaat of bemiddelaar nodig?

Contacteer ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x