Nieuws

Wij houden u graag op de hoogte over de activiteiten van ons advocatenkantoor, relevante wetswijzigingen en nieuwe tendensen in de juridische wereld. Ontvangt u graag onze updates in uw mailbox? Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf steeds up-to-date.

Verblijfsregeling in Corona crisistijden

Ook in Corona crisistijden blijft maxius u informeren. Zie de nota van de OVB inzake verblijfsregelingen in tijden van het coronavirus.
Kristin Stas erkend als bemiddelaar in burgerlijke- en handelszaken

Kristin Stas werd door de Federale Bemiddelingscommissie erkend als bemiddelaar in burgerlijke- en handelszaken en werd toegevoegd aan de lijst van de erkende bemiddelaars.

Febian Aps spreekt op 24 september over de recente wijzigingen inzake EOT op "Actualia Notariaat" aan de VUB.

Kristof Fevery is benoemd als plaatsvervangend rechter in de politierechtbank te Leuven

Kristof Fevery is benoemd als plaatsvervangend rechter in de politierechtbank te Leuven bij Koninklijk Besluit dd. 29.07.2019 gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 16.08.2019.

Wij verwelkomen twee nieuwe advocaten-stagiairs

maxius mag met trots twee nieuwe advocaten-stagiairs verwelkomen. Vanaf oktober zullen Lize Peigneur en Trees Ceustermans hun stage aan de Leuvense balie aanvatten.

Lize Peigneur studeerde in juni 2018 af aan de Katholieke Universiteit Leuven met onderscheiding als Master in de Rechten. Daarna behaalde zij met grote onderscheiding een Master na Master Sociaal Recht aan de Vrije Universiteit Brussel. Zij startte reeds in november 2018 als Legal Assistant en zal vanaf oktober de cel familierecht vervoegen.

Trees Ceustermans is onze nieuwe kracht in het team aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Zij studeerde in juni 2018 af als Master in de Rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven met onderscheiding. In juni 2019 behaalde zij met grote onderscheiding een Master na Master in de Fiscaliteit aan de Katholieke Universiteit Leuven.

Wij wensen hen een verrijkende en leerzame stageperiode!


Stijn Geuvens, benoemd tot rechter in de arbeidsrechtbank te Gent. ( 6 mei 2019 )

Stijn Geuvens, die advocaat-counsel was bij maxius, is bij koninklijk besluit van 23 maart 2019 benoemd tot rechter in de arbeidsrechtbank te Gent.  Op 6 mei 2019 legde hij de eed af en zette hij zijn activiteiten als advocaat stop.

Panelgesprek met Stijn Geuvens (5 december 2018)

In het kader van de dag van de onderneming op de rechtbank vond op woensdag 5 december 2018 een panelgesprek plaats in het gerechtsgebouw te Leuven. Stijn Geuvens maakte deel uit van het panel specialisten dat vragen beantwoordde met betrekking tot controles door de sociale en fiscale inspectiediensten.

PEOPIL-conferentie (7 juni 2018)

Jan Goedhuys sprak tijdens de PEOPIL (Pan-European Organisation of Personal Injury Lawyers) conferentie op 7 juni 2018 in Barcelona, Spanje, over “The duty of medical informed consent: an international comparison”.

Revolutionaire wijzigingen van het verenigings- en vennootschapsrecht (29 november 2017)

Op woensdag 29 november 2017 nodigt maxius (samen met Sub Rosa Legal) haar cliënten en contacten uit voor een stand van zaken m.b.t. de motivering van het ontslag alsook de op handen zijnde revolutionaire wijzigingen van het verenigings- en vennootschapsrecht. Wij ontvangen u bij KBC Brussels op de Grote Markt vanaf 10u30 (met een walking lunch) tot 15u00. Het aantal plaatsen is beperkt.

Dag van de Onderneming bij de rechtbank (21 maart 2017)

maxius nam deel aan de "Dag van de Onderneming bij de rechtbank", een initiatief van Voka Vlaams-Brabant, Balie Leuven en de Arbeidsrechtbank en de Rechtbank van Koophandel te Leuven. Stijn Geuvens pleitte in het voorbeeldproces voor de arbeidsrechtbank over discriminatie en kennelijk onredelijk ontslag.

Advocaat of bemiddelaar nodig?

Contacteer ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x