Bemiddeling

Iedereen wordt wel eens geconfronteerd met een conflict. Zo kan u een aanvaring hebben met uw zakenpartner, verwikkeld raken in een burenruzie of te maken hebben met een familiaal conflict. Toch hoeft dit niet tot een pijnlijke breuk of gerechtelijke procedure te leiden. Wij zijn ervan overtuigd dat we via bemiddeling een constructieve oplossing kunnen vinden waarbij iedereen zich goed voelt. Wij zetten onze expertise in voor zowel particulieren als ondernemingen.

>> maxius advocaten heeft ervaring met conflictbemiddeling. Als mediator helpen wij alle partijen om tot wederzijds begrip te komen. Wij streven naar een constructieve oplossing.

Advocaat bemiddeling

Wij brengen alle partijen vrijwillig rond de tafel om een oplossing te vinden. Wij ondersteunen als onafhankelijke en onpartijdige bemiddelaar tijdens een gesprek, waarin alle standpunten aan bod komen. 

  • Er zijn geen verliezers bij mediation, enkel winnaars. U bepaalt immers samen met de tegenpartijen het eindresultaat.

  • Bemiddeling gebeurt discreet in een besloten omgeving. Er worden geen vertrouwelijke gegevens openbaar gemaakt, in tegenstelling tot een gerechtelijke procedure. 

  • Ziet u op tegen een procedure voor de rechtbank? Een bemiddeling kan de oplossing zijn.

maxius uw advocatenkantoor gespecialiseerd in bemiddeling, werkt vanuit de centrale regio Leuven voor cliƫnten in heel Belgiƫ.

Advocaat of bemiddelaar nodig?

Contacteer ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x